KLIK BAH PLZ

Tuesday, 6 October 2009

UMNO INGINKAN RAKYAT BODOH TERTINGGAL MAKLUMAT TERKINI-altantuya nizar siri

apa cerita umno bn sehingga takut dan memberi arahan agar akbar cina tidak mendedahkan bahawa isa ada kes penggantungan krahlian dalam umno, sedangkan cerita tersebut cerita lama sudah bertahun dan semua sudah maklum tentangnya.

apalagi yang umno takut? bukankah dengan bersikap menutup nutupi semacamnilah yang akan membuat orang lebih sadar diri tentang apa yang umno perbuat sendiri.

sungguh silap kiranya arahan ini benar adanya, siapakah pengarah stratejinya?

sampai bilakah umno akan bersikap kuku besi?
apakah mereka fikir manusia zaman ini sebegitu bodoh dan tertinggal dari segi maklumat
tidakkah mereka faham kebanyakan rumah orang cina lebih internet dari rumah melayu..

ataukah umno sengaja ingin orang melayu ketinggalan maklumat terkini? dan dengan demikian dapatlah hidung melayu itu dicucuk bagaikan kerbau..hina sangatkah melayu dengan kelakuan diperbodohkan seperti ini..

BN kalah dalam prk Bagan Pinang!- nizar altantuya

Assalamualaikum,

Kemungkinan BN kalah dalam pilihan raya kecil (prk) Bagan Pinang adalah sesuatu yang tidak boleh disangkal, sebabnya ialah hanya sekitar 50% daripada undi orang melayu akan pergi kepada BN/UMNO. Undi orang Cina, dan India akan memukul BN, dan dengan itu peluang mereka untuk gagal lagi dalam prk ini adalah tinggi.

Calon yang mereka kemukakan juga adalah setaraf dengan Rohaizat yang dikemukakan dalam prk Penanti. Calon tersebut adalah calon yang bermasalah. Mengapa orang yang telah didapati meagamalkan rasuah tidak didakwa di mahkamah? Bukankah ini menunjukkan bahawa amalan bersih atau integriti tidak dipenting oleh BN/UMNO?

Sebahagian pengundi akan terus memberikan undi mereka kepada BN, tetapi tidak cukup untuk menjamin kemenangan BN. Walau pun hampir keseluruhan analisis yang saya baca menjurus kepada lain daripada apa yang ingin saya katakan, saya tetap mengatakan:
http://hamirdin.blogspot.com/2009/10/bn-kalah.html

Followers

K KLIK OK